SCHRIJVEN

PETRAPEN is de naam van mijn tekstbedrijf. Sinds 2008 schrijf en redigeer ik artikelen en interviews voor diverse tijdschriften. De thema's waar ik voor gevraagd word zijn: voeding, biologische en biodynamische landbouw, gezondheid en onderwijs. Klik hieronder voor enkele voorbeelden van (recente) publicaties.

Ook voor het redigeren van teksten (bijvoorbeeld voor websites) kunt u bij mij terecht. Voor tekstredactie reken ik 50 euro per uur (incl.btw) In een uur redigeer ik – afhankelijk van de kwaliteit van de tekst – ongeveer 1000 woorden (= 5 ct per woord).

        DOCEREN

Ik verzorg workshops en (gast)lessen over voeding en voedingskwaliteit. In mijn voedingslessen staat de vitaliteit (levenskracht) van voeding centraal. Mijn uitgangspunt: gezonde voeding is bereid uit planten (en evt producten van dieren) die respectvol zijn verzorgd. Planten in de aarde en dieren (een groot deel van hun leven) in de wei. Oftewel: gezonde voeding is voeding die een gezonde ontwikkeling heeft doorgemaakt. Klik hieronder om een indruk te krijgen van mijn lesaanbod.

‚Äč

BARSTENSVOL LEVEN

BARSTENSVOL LEVEN, zo heet het boek dat ik samen met Paul Doesburg schreef. (verschenen nov 2016) Het is ook de naam van de opleiding Barstensvol Leven! waar ik studieleider van ben (sinds 2014). De opleiding is te zien als een verdieping van het boek. Klik hieronder voor meer informatie over boek en opleiding.